vesihuoltopalvelut

Tarjoamme puhdasta lappilaista vettä kotitalouksille ja yrityksille. Inarin Lapin Vesi Oy huolehtii toiminta-alueellaan talousveden hankinnasta ja jakelusta sekä jätevesien johtamisesta ja käsittelystä.

Asiakaspalvelu palvelee

ma-pe klo 9-15

Inarin Lapin Vesi Oy toimii vesihuoltolaitoksena ja perii vesihuoltomaksuja toiminta-alueellaan Inarin, Sodankylän ja Utsjoen kunnissa. Vesihuoltomaksuja peritään liittymis- ja käyttösopimuksen, sopimusehtojen ja yleisten toimitusehtojen mukaisesti. Maksuihin lisätään myös voimassa oleva arvonlisävero laskutettaessa. Yhtiöllä on erillinen palveluhinnasto.

hinnastot: vesihuoltomaksut

Pesukoneiden asetuksia varten tiedoksi, että Inarin Lapin Vesi Oy:n toiminta-alueella Inarin ja Sodankylän kunnissa talousvesi on erittäin pehmeää. Veden kovuus dH asteikolla on 0-1.

jätevedenkäsittely

Jätevedenpuhdistamoidemme vedenlaatua tutkitaan säännöllisesti riippumattoman vesilaboratorion toimesta. Tarkkailun suorittaa Eurofins Ahma Oy Rovaniemeltä

Lue tarkkailutuloksia:

Vesikoulussa tutustutaan Vesivillen kaupungin vesihuoltoon. Mistä vesi tulee hanaan? Miten ja miksi juomavettä puhdistetaan? Vesikoulu on selainpohjainen opetusmateriaali juomavedestä ja jätevedestä.

Vesikoulu (suomeksi)
Vattenskolan (ruotsiksi)

Pelaa Vesivisaa!

Pin It on Pinterest

Share This