Siirry Oma Inergiaan

Tiedotus sähkönkäyttäjille häiriöviestintä-palvelun käyttöönotosta

Tunturiverkko Oy tiedottaa sähkönkäyttäjiään häiriöviestintä-palvelun käytön alkamisesta juhannuksen jälkeisellä viikolla. Jatkossa Tunturiverkko ilmoittaa häiriöviestintä-palvelun kautta sähkönkäyttäjille heidän sähkönkäyttöpaikkojensa alueilla tapahtuvista sähkönjakelun katkojen alkamisista, arvioiduista kestoista sekä päättymisistä. Häiriöviesti lähetetään sähkönkäyttäjälle matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin, mikäli sähkönjakelun katkos kestää yli 10 minuuttia – sitä lyhyemmistä katkoista ei ilmoitusta lähetetä. Sähkönkäyttäjät saavat häiriöviestejä arkisin aikavälillä 7- 22 sekä pyhinä ja viikonloppuina aikavälillä 10- 22.

Palvelu on sähkönkäyttäjille maksuton eikä sähkönkäyttäjien palvelussa käytettäviä yhteystietoja käytetä muihin tarkoituksiin kuin häiriötiedottamiseen.

Inergian nettisivuilla Oma Inergiassa voi tutustua tarkemmin palveluun, muuttaa asetuksia tai lopettaa palvelun. Häiriöviestien saajiksi on myös mahdollista lisätä muita taloudessa asuvia ja viestien vastaanottamisaikoja voi muuttaa.

Tunturiverkko huomauttaa, ettei häiriöviesteihin voi vastata. Mikäli sähköt puuttuvat eikä häiriöviestiä ole tullut kohtuullisessa ajassa, Tunturiverkko pyytää soittamaan päivystysnumeroon 040 636 2988

 

 

Lisätietoja palvelusta:

Oma Inergiaan kirjautuminen

Palvelun voi lopettaa myös soittamalla Inergian asiakaspalveluun arkisin klo 9.00- 15.00 numeroon 016 663 200

Inergia