Siirry Oma Inergiaan

Tupaantuliaiset Inergian toimitiloissa Ivalossa

TIEDOTE 15.1.2019

Tupaantuliaiset Inergian toimitiloissa Ivalossa

Inergia Oy:n toimitalossa Ivalossa vietetään 23. tammikuuta Sähkön päivää tupaantuliaisten merkeissä.

– Kartoitimme viime vuoden puolella Ivalon toimitalomme tilat ja teimme järjestelyjä, joiden myötä yläkerran neuvotteluhuone on nyt vuokrattu yksityiselle yritykselle ja talon keskiosaan on vuodenvaihteessa muuttanut Inarin Kiinteistöt Oy:n toimistoväki, toimitusjohtaja Timo Jokinen kertoo.

Myös piharakennuksen päädyn toimistotilan vuokrauksesta on alustavasti sovittu ulkopuolisen toimijan kanssa.

– Talon tilankäyttö on tehtyjen muutosten jälkeen tehokkaampaa ja pystymme jakamaan toimitilakustannuksia useammalle eri toimijalle, Jokinen tiivistää uudistuksen hyödyt yhtiölle.

Inergia toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan alakerran remontoituihin tiloihin keskiviikkona 23.1. klo 10–15. Naapurista löytyvän Inarin Vuokra-asunnot Oy:n asiakaspalvelunkin puolella voi piipahtaa samalla käynnillä.

Sähkön päivänä on mahdollisuus tutustua Inergian monipuolisiin palveluihin, osallistua palveluiden kehittämiseen ja keskustella omista energia-asioista Inergian väen kanssa. Tarjoalla on kahvia ja virvokkeita suolaisen ja makean kera ja ohjelmassa on tietysti myös arpajaiset.

Sähkön päivää vietetään myös Utsjoella 23.1. osoitteessa Utsjoentie 38. Toimistotyöntekijä Sauli Sarre neuvoo, esittelee ONLINE-palveluja ja tarjoaa kahvit kävijöille.

Lisätietoja: Inergia Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen, 050 589 8854, timo.jokinen@inergia.fi

 

Inergia