Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Kesäkuussa 2020 hyväksytyssä lisätalousarviossa päätettiin kahdesta uudesta avustuksesta öljylämmityksestä luopumiseen: avustukset pientalojen öljylämmitysjärjestelmän luopumiseksi ja avustukset kuntien kiinteistöjen öljylämmityksestä luopumiseen.

Avustushaku avautuu on avautunut 1.9.2020, mutta avustusta voidaan myöntää kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen. Avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti. Hankkeen on oltava valmis, laskun on oltava maksettu ja maksatushakemuksen on oltava KEHA-keskuksessa viimeistään 18.11.2022.

Lisätietoa aiheesta ja ohjeet avustusten hakemiseen Ely-keskukselta: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/avustus-oljylammityksesta-luopumiseksi

Inergia Lämpö tarjoaa öljylämmityksen vaihtoehdoksi kaukolämpöä. Voit tutustua sivuillamme kaukolämpö -tuotteisiimme: https://www.inergia.fi/etusivu/palvelut/kotitalouksille/kaukolampoa-kotiin/

Pin It on Pinterest

Share This