Energiansäästöviikon 25-vuotisjuhlavuosi käynnistyy maanantaina 11.10.2021. Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin.

Inergia-konsernissa seuraamme energiankulutusta tarkkaavaisesti kellon ja vuoden ympäri, jotta kaikille asiakkaillemme riittää vettä, sähköä ja lämpöä olosuhteista riippumatta. Tämä onnistuu siten, että me hyödynnämme automaatiota (tietokone tarkkailee koko ajan verkostojen tilaa ja ilmoittaa pienistäkin muutoksista), käytämme laitteistoja koko niiden käyttöiän emmekä vaihda niitä uusiin kesken kaiken sekä koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti pitämään osaamistaan yllä.

Tänä vuonna osallistumme myös peruskouluikäisille suunnatun Hei, kaikki toimii- oppimateriaalin* hankintaan kouluille. Toimitimme kouluille aiemmin tänä vuonna ohjeet oppimateriaalien tilaamisesta ja määräaikaan mennessä materiaaleja tilattiin iloksemme miltei sadalle opettajalle ja oppilaalle!

*Hei, kaikki toimii! -aineisto on suunniteltu peruskoulun toisen luokan oppilaille, mutta siinä on myös ylemmille luokille sopivia tehtäviä. Paketissa on suunnittelua ja opetustyötä helpottavia malleja ja vinkkejä luokkatyöskentelyyn sekä lukuisia käytännöllisiä tehtäviä.

Pin It on Pinterest

Share This