Inarin Lapin Vesi Oy tiedottaa:

Inarin kirkonkylällä Saarikoskentiellä oli putkirikko 9.6.2020. Alla tiedotusta putkirikkoon liittyen.

Klo 21:55: Putki on nyt korjattu ja alamme palauttelemaan paineita verkostoon. Vedessä voi ilmentyä ilman aiheuttamaa harmautta ja putkesta irronnutta sakkaa. Veden tulisi kirkastua kun vettä juoksuttaa. Kiitämme alueen asukkaita kärsivällisyydestä

klo 21:30 Putkirikosta johtuvan vedenjakelun katkoksen arvioidaan tällä hetkellä olevan 1-2 tuntia eli noin klo 22:30-23:30. Korjauksen jälkeen linja täytyy huuhtoa ennen kuin vedenjakelua päästään jatkamaan.

klo 20:40: Kaivuu työt on aloitettu ja vuotopaikkaa kaivetaan esille. Kohta vuotava linja suljetaan muusta verkostosta korjausten ajaksi, jolloin muun verkoston paineet palautuvat normaaliksi.

***

Rikkoontuneen vesijohdon korjaustyöt aloitetaan saman tien kun tarvikkeet saadaan paikalle. Putkirikko aiheuttaa katkoksen vedenjakelussa Saarikoskentien, Tammukkatien, Kittiän Ratsutien länsiosalta, Petronellantien, Pahtajuutuantien, Menesjärvenpolun, Pommikuopantien ja Kultamiehentien alueilla.

Vedet katkaistaan täysin korjaustöiden ajaksi, kun kaivinkone ollaan saatu työmaalle. Ennen tätä vedet voivat olla paikoittain poikki ja paineet normaalia huonommat.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

 

Pin It on Pinterest

Share This