tee muuttoilmoitus

Muuttaessasi uuteen osoitteeseen

Muuttaessasi Tunturiverkon verkkoalueella sinun tulee tehdä sähkösopimus valitsemasi sähkömyyjän kanssa. Saamme tiedon muutostasi sähkönmyyjältäsi, jolloin myös verkkopalvelusopimus astuu voimaan. Kun verkkopalvelusopimus on valmis, saat meiltä vahvistuksen. Suosittelemme tekemään muuttoilmoituksen viimeistään 14 arkipäivää ennen muuttoa.

Sähkönmyyjän voit valita kilpailuttamalla myyjät puolueettomalla sivustolla: sähkönhinta.fi

Poismuutto

Muista päättää sähkösopimuksesi, kun muutat pois. Sähkönmyyntisopimus ja verkkopalvelusopimus päättyvät vasta, kun päätät ne itse tai uusi asukas tekee osoitteeseen sopimuksen. Sähköt katkeavat, mikäli kohteessa ei ole voimassaolevaa sähkönmyynti- ja verkkopalvelusopimusta.

Muuttaessasi pois Tunturiverkon verkkoalueelta, voit irtisanoa sähkösopimuksen sähkönmyyjän kautta. Sähkönmyyjä toimittaa meille tiedon sopimuksen päättymisestä ja päätämme verkkopalvelusopimuksesi ja lähetämme sinulle loppulaskun.

Kiinteistön myynti

Kauppa- tai luovutuskirjassa tulee olla maininta sähkö-, vesi- tai kaukolämpöliittymien siirtymisestä uudelle omistajalle. Liittymät eivät siirry ilman virallista dokumenttia.

Dokumentin voi toimittaa pdf-muodossa osoitteeseen: asiakaspalvelu@inergia.fi.

Vesiliittymän omistajanvaihtoon tarvitsemme lisäksi vesimittarilukeman siltä päivältä, kun omistussuhde vaihtuu.

Asiakaspalvelu palvelee

ma-pe klo 9-15

Pin It on Pinterest

Share This