liity kaukolämpöön

Kaukolämpö on Suomen yleisin, energiatehokas sekä ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu. Tuotamme kaukolämpöä Ivalossa, Inarissa ja Saariselällä lämpö-laitoksissamme. Kaukolämpömme tulee siis läheltä ja se on tasahintainen sekä luotettava tapa lämmittää niin kotitalouksia kuin yrityskiinteistöjä.

Halutessanne liittyä kaukolämpöön, hoidamme puolestanne koko liittymisprosessin – alta löydätte lisätietoa kaukolämmön tuotantoon, itse liittymiseen ja palvelutuotteisiimme sekä hintoihin liittyen.

 

Asiakaspalvelu palvelee

Me hoidamme puolestasi kaiken kaukolämpöön liittyvän. Hippu-kaukolämpö on Inergia Lämpö Oy:n tarjoama kaukolämpöpalvelu. Tutustu Hippu-kaukolämmön palvelutuotteisiin täällä. Katso alla olevista ohjeista, kuinka liität kiinteistösi kaukolämpöön. Palvelemme kaikissa kaukolämpöä koskevissa sopimusasioissa ja kysymyksissä Inergian asiakaspalvelunumerossa.

Liittymisprosessin vaiheet:

[

Tarkista, sijaitseeko kiinteistösi Inergian kaukolämpöverkon alueella:

Kaukolämmön toiminta-alueet kartalla

[

Pyydä meiltä alustava arvio liittymismaksustasi

Suosittelemme täyttämään Inergian liittymishakemuksen sähkö-, vesi- ja lämpöliittymille uutta rakentamista tai remontointia suunnitellessa. Saat suunnitteluun avuksesi ammattitaitoiset asiantuntijamme, jotka auttavat löytämään parhaat liittymäratkaisut.

Kun päädyt kaukolämpöratkaisuun, sovi Inergia Lämpö Oy:n kanssa alustava lämmityksen käyttöönottopäivä.

[

Tilaa LVI-suunnittelija, joka toimittaa kiinteistön suunnitelmat tarkastettavaksi. Suunnitelmien perusteella määritellään sopimusvesivirta ja kaukolämpömaksut. Pientaloissa sopimusvesivirta määräytyy rakennustilavuuden mukaan. 

[

Saat Inergia Lämpö Oy:ltä kaukolämpösopimuksen allekirjoitettavaksi, jonka jälkeen voit sopia suunnittelijamme kanssa liitäntäjohdon reitin ja tarkan rakentamisajankohdan.

[

Teetä kiinteistösi lämmönvaihdinurakka lämpöurakoitsijalla. Saat Inergia Lämpö Oy:ltä halutessasi avaimet käteen tarjouksen.

[

Lämpöurakoitsija tilaa käyttöönottotarkastuksen ennen kaukolämmön käyttöönottoa.

[

Uudisrakennuksissa tilaa lukkoliikkeeltäsi ns. kaksois-pesälukko lämmönjakohuoneen oveen tai avainsäilö talon seinään. Avainsäilön lisäksi toimita avain Inergia Lämpö Oy:lle, joka asentaa lukon ja avaimen avainsäilöön. Lukon ja avaimen maksaa asiakas.

[

Lämpöurakoitsija tilaa lopputarkastuksen, kun työ on valmis.

[

Muista pyytää lämpöurakoitsijalta kaukolämpölaitteiden käyttökoulutus kiinteistön hoitajalle.

[

Pyydä meiltä myös tarjous kaukolämpölaitteiden tarkastuksesta ja huoltamisesta.

Omakotitalon liittäminen kaukolämpöön

Pin It on Pinterest

Share This