Miksi kaukolämpö?

Ympäristö

Kaukolämpö on paras lämmitysratkaisu sen energiatehokkuuden ja luotettavuuden kannalta. Inergia Lämpö Oy:n tuottama kaukolämpö on todellista lähilämpöä lämpölaitosten sijaitessa Inarissa, Ivalossa ja Saariselällä.

Hippu100-kaukolämpötuotteen hankkimalla voit varmistua, että kaikki käyttämäsi kaukolämpö on uusiutuvilla tuotettua. Yksi kestävää kehitystä parhaiten tukevista kaukolämmön ominaisuuksista on uusiutuvien biopolttoaineiden käyttöön perustuva lämmöntuotanto, jossa käytetyn polttoaineen energia pystytään hyödyntämään jopa 90-prosenttisesti.

Luotettavuus

Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka tuo kotiisi aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä 24 tuntia vuorokaudessa. Nykyaikaiset kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.

Lämpökeskuksien aktiivinen ja ennakoiva huolto sekä ympärivuorokautinen päivystys varmistaa mahdollisten häiriötilanteiden nopean korjaamisen. Asiakkaan lämmityslaitteiden automatiikka varmistaa aina sopivan lämmitystehon kiinteistöön sekä käyttöveden lämmityksen riittävyyden ja tasaisuuden.

Talous

Kaukolämpöön liittyminen on taloudellisesti kannattava vaihtoehto, jonka perustamiskustannukset ovat matalammat kuin kilpailevilla lämmitysmuodoilla.

Inergia Lämpö Oy:n oma tuotanto ja vakaa hinta mahdollistavat edulliset käyttökustannukset verratuuna sähköön tai öljylämmitykseen. Näin ollen kaukolämpö on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin lämmitysmuoto ja riippumattomampi yleismaailmallisista taloudellisesta ilmiöistä.

Kaukolämpö on myös tulevaisuuden energiamuoto ja sen kasvava arvostus näkyy myös kiinteistöjen myyntihinnoissa. Hippu-kaukolämpö tuotetaan Lapissa, joten se tuo rikkautta kotiseudulle ja työllistää paikallisia ihmisiä.

Pin It on Pinterest

Share This