Inarin Lapin Vesi tiedottaa

Päivitys: 20.1.2023:

Lähetimme torstaina 19.1.2023 asiakasrekisterissämme oleville Saariselän alueen asiakkaillemme mittarinvaihtoa koskevan viestin.

Julkaistu 18.1.2023:

Vaihdamme vesimittareita helmi-maaliskuun taitteessa Saariselän, Kakslauttasen ja Kiilopään alueella. Vaihdettavia mittareita on noin 560 kpl ja vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy. Vaihto koskee ainoastaan kiinteistön päämittaria – ei huoneistojen alamittareita. Päämittarin vaihtotyö kestää yleensä noin 15 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia.

VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on Kalibro-logo.

Mittarinvaihdot tehdään 20.2. – 1.3.2023 välisenä aikana. Töitä tehdään klo 8.00–19.00 välillä. Mittari sijaitsee yleensä rakennuksen sisällä, jonne asentajan täytyy päästä sitä vaihtamaan. Pyydämme, että jokaisen asuntoon varataan mittarinvaihtoaika. Tämä koskee niin vapaa-ajan asuntoja kuin vakituisiakin asuntoja.

Voitte varata teille parhaiten sopivan mittarinvaihtoajan osoitteessa:

nettiaika.fi/Kalibro

HUOM! Mikäli ette ole paikalla vaihtotyön aikana, ja sisäänpääsystä kiinteistöönne huolehtii toinen taho (kiinteistöhuolto, avainpalvelu ym.), tulee teidän soittaa Kalibron ajanvarausnumeroon 040 674 5181 ma-pe klo 8.00–15.00 välillä.

Pyydämme joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa havaitaan korjaustarpeita, ne ovat kiinteistön omistajan kustannuksella korjattava.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kiinteistönhaltijan kannattaa varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Pyydämme teitä tarkkailemaan mittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen. Jos huomaatte vuotoa tai vesitippoja, ottakaa välittömästi yhteyttä mittarin vaihtaneeseen asentajaan tai vesilaitoksen päivystykseen.

Inarin Lapin Vesi Oy pahoittelee mittarinvaihdosta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoja:

VMH Kalibro Oy

vaihtotyön työnjohtaja Kari Soini puh. 040 725 2650

ajanvaraus ma-pe klo 8.00–15.00, puh. 040 674 5181

www.nettiaika.fi/kalibro

 

Inarin Lapin Vesi Oy

toimitusjohtaja Paulus Lepistö, puh. 040 732 9315

 

Pin It on Pinterest

Share This