Töihin Inergialle

Katso alta ilmoituksemme avoimista työpaikoista.

Haemme joukkoomme MÄÄRÄAIKAISTA vahvistusta 30.9.2022 saakka asiakaspalvelutehtäviin Ivaloon

Me tarvitsemme määräaikaisen moniosaajan, joka järjestää työt sähköiseen arkistoon ja huolehtii kanssamme Lapin parhaasta asiakaspalvelusta. Pidät yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse, sähköpostilla ja tsätillä.

  • Tuot tullessasi osaamistasi, joka pohjautuu koulutukseesi kaupallisella tai teknisellä alalla (vähintään toisen asteen koulutus, esim. merkonomi tms.)
  • Tuot oppeja aiemmista työkokemuksistasi (vähintään 2–3 vuotta toimistotehtäviä) ja innostat myös meitä oppimaan uusia työtapoja
  • Hallitset MSOffice -perusohjelmat
  • Kirjoitat ja puhut sujuvaa suomen ja englannin kieltä
  • Et pelkää kiirettä, hallitset ajankäytön ja osaat priorisoida tekemiset

Tarjoamme sinulle maisemakonttorin avoimen ilmapiirin, hyvän työergonomian, monet työkaverit ja Energiateollisuuden toimihenkilösopimuksen mukaisen palkkauksen (vaativuusluokka 5). Lisäksi käytössäsi on virkistysseteleitä, lounasetu, kuntosali ja virkistysmahdollisuus Inarijärven rannalla.

Tule joukkoomme ja innostu sekä innosta meitä!

Kirjoita markkinointipuheesi 23.7.2021 klo 15 mennessä sähköpostiin anne.portti@inergia.fi ja liitä mukaan CV. Otamme huomioon vain sähköpostilla toimitetut hakemukset. Mahdolliset haastattelut järjestetään syyskuun alussa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja arkisin klo 9–14: Talousjohtaja Anne Portti, p. 040 758 3438.

***

 

Kesän 2021 kesätyöpaikkahaku on päättynyt ja kesätyöntekijät valittu. Kiitos kaikille Inergialta kesätyötä hakeneille!

***

Mikäli olet hakemassa opinnäytetyö- tai harjoittelupaikkaa, voit laittaa avoimen hakemuksesi* meille osoitteeseen: tommi.koskinen@inergia.fi

*Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja koulutuksestasi sekä toivotusta aloitusajankohdasta.

Pin It on Pinterest

Share This