Energiavirasto tiedotti 11.6.2021, että Fi-Nergy Voima Oy, Fi-Nergy Voima OÜ sekä 365 Hankinta Oy eivät voi jatkaa sähköntoimituksia asiakkailleen tasevastaavan puuttumisen vuoksi. Tiedotteessa Energiavirasto kehotti asiakkaita tekemään pikaisesti sopimuksen valitsemansa uuden sähkönmyyjän kanssa.

Tunturiverkko Oy:n asiakasyhteyksistä vastaavan emoyhtiö Inergia Oy:n asiakaspalvelu aloitti asiakkaiden kontaktoinnin monikanavaisesti 14.6. Tunturiverkko Oy:n toiminta-alueella noin 50 käyttöpaikkaan oltiin yhteydessä ja kaikille on nyt saatu uusi myyjä. Tunturiverkko Oy toimi väliaikaisena sähkönmyyjänä siihen asti, kunnes viimeinenkin käyttöpaikka saatiin uuden sähkönmyyjän piiriin.

”Tavoitteenamme on tarjota Lapin paras asiakaskokemus. Asiakaspalvelumme asiantuntijat toimivat tässä poikkeuksellisessa ja hankalassa tilanteessa tavoitteemme mukaisesti ja osoittivat, että me pidämme huolen”, toteaa Inergia -konsernin toimitusjohtaja Tommi Koskinen.

 

Tiedote 14.6. Energiavirasto ja Tunturiverkko Oy kehottavat Fi-Nergy Voiman ja 365 Hankinnan asiakkaita valitsemaan pikaisesti uuden sähkönmyyjän:

https://www.inergia.fi/energiavirasto-ja-tunturiverkko-oy-kehottavat-fi-nergy-voiman-ja-365-hankinnan-asiakkaita-valitsemaan-pikaisesti-uuden-sahkonmyyjan/

 

Pin It on Pinterest

Share This