tuotteemme

Hippu -kaukolämpöliittymä

Hippu-kaukolämpöliittymä on Inergia Lämpö Oy:n tarjoama kaukolämpöpalvelu. Se on tarkoitettu niin uudisrakennuksille kuin myös toisesta lämmitysmuodosta kaukolämpöön vaihtaville kiinteistöille Ivalon, Inarin ja Saariselän jakeluverkon alueella.

Hippu-kaukolämpö

Ivalojoen seutu ja koko Pohjois-Lappi on tunnettu kullastaan, ja alueilla on pitkät perinteet kullanhuuhdonnassa. Tästä juontaa myös paikallisesti tuotetun kaukolämmön nimi, Hippu. Kullan lailla Hippu-kaukolämpö on Lapin seudun arvokas luonnonvara. Pohjois-Lapissa tuotettu kaukolämpö on lähituote, joka tuo ihmisten arkeen ja elämään nykyaikaista turvaa.

Hippu-kaukolämpö ja sen edut ovat löytämisen arvoiset. Kaukolämpö täyttää nykykuluttajan kriteerit energian edullisuudesta sekä ekologisuudesta. Se on ympäristöystävällistä, edullista, helppoa, turvallista ja tasalaatuista. Valveutuneelle energian kuluttajalle kaukolämpö on kuin hippu kultaa eri lämmitysmuotojen virrassa.

Hippu tuo lappilaisiin koteihin lämpöä, joka kestää.

Huippuhippu-kaukolämpö

Hippu-kaukolämmön lisäksi on nyt valittavana uusi Huippuhippu-kaukolämpö. Kaukolämpö on erittäin ekologinen, ympäristöystävällinen ja vaivaton lämmitysratkaisu.

Huippuhippu-kaukolämpö eroaa siinä, että se on entistä paikallisempi ja se lisää paikallisen puupolttoaineen käyttöä. Ostamalla Huippuhippu-kaukolämpöä vaikutat suoraan paikallisen polttoaineen käytön lisäämiseen. Samalla vaikutat Inarin alueelliseen kehitykseen, mikä vaurastuttaa lähiseutuasi pitkälle tulevaisuuteen.

Hippu- ja Huippuhippu-kaukolämpö ovat molemmat uusiutuvia ja vähäpäästöisiä lämmitysmuotoja. Paikallista puuta hankitaan lämmöntuotantoon vähintään Huippuhipun tuotannon tarvitsema määrä.

– enemmän hyötyjä paikallisesti 

Pin It on Pinterest

Share This