tuotteemme

kaukolämpö

Ivalojoen seutu ja koko Pohjois-Lappi on tunnettu kullastaan, ja alueella on pitkät perinteet kullanhuuhdonnassa. Tästä juontaa myös paikallisesti tuotetun kaukolämmön nimi, Hippu. Kullan lailla Hippu-kaukolämpö on Lapin seudun arvokas luonnonvara. Pohjois-Lapissa tuotettu kaukolämpö on lähituote, joka tuo ihmisten arkeen ja elämään nykyaikaista turvaa.

Hippu-kaukolämpö ja sen edut ovat löytämisen arvoiset. Kaukolämpö täyttää nykykuluttajan kriteerit. Se on edullista, helppoa, turvallista ja tasalaatuista. Valveutuneelle energian kuluttajalle kaukolämpö on kuin hippu kultaa eri lämmitysmuotojen virrassa.

Hippu-kaukolämpö on Inergia Lämpö Oy:n tarjoama kaukolämpöpalvelu. Se on tarkoitettu niin uudisrakennuksille kuin myös toisesta lämmitysmuodosta kaukolämpöön vaihtaville kiinteistöille Ivalon, Inarin ja Saariselän jakeluverkon alueella.

Hippu tuo lappilaisiin koteihin lämpöä, joka kestää.

Tarjolla on kaksi kaukolämpötuotetta. Hippu on perustuotteemme, joka tulee automaattisesti käyttöönne valitessanne Inergia Lämpö Oy:n kaukolämmön. Jos haluatte varmistua, että kaukolämpönne tuotetaan täysin uusiutuvilla voitte valita Hippu100-tuotteen, jonka alkuperä on vahvistettu Energiaviraston toimesta

 

– enemmän hyötyjä paikallisesti 

Pin It on Pinterest

Share This